Yeni sezonun ilk yazısı ile sevgili Kalem Treni okuyucularıma "Merhaba!" demek istiyorum. Kendime sınavlarım biter bitmez bir pos...

Lirikler/1 Pelicanus Thaugs

Temmuz 05, 2018 Teknofil 0 Comments

Yeni sezonun ilk yazısı ile sevgili Kalem Treni okuyucularıma "Merhaba!" demek istiyorum.
Kendime sınavlarım biter bitmez bir post yayınlama sözü vermiştim ama taşınma telaşı ile bu vakit oldu daha yeni oturabildim beyaz sayfanın başına ve her zamanki gibi tuhaf bir başlıkla geri dönmeliydim yoksa "bu sefer daha farklı, daha iyi olacak" hissiyatını yaşayamazdım sanırım :)

Öz eleştirimizi yaptıktan sonra konumuza geçebiliriz. İnceleme yazısı hazırlıkları bu idmansız bloggerın gözünü korkutmasın diye böyle bir çabanın içindeyim, Planım her gün beğendiğim, bende bir hikȃyesi olan şiir ya da şarkı sözlerinin bir kısmını; (her ne kadar kendine münasır bir yazı stilim olduğunu düşünerek avunsam da) el yazımı güzelleştirme adına pratik olsun ve buralar da boş kalmasın diye yayınlamak.

İlk liriğimiz en sevdiğim şairlerden biri olan Pablo Neruda'dan geliyor. Yavaş Yavaş Ölürler şiirini ne kadar beğendiğimi beni yakından tanıyan herkes bilir. 'Peru Pelikanı' ise Kuşlar Sanatı adlı kitabındaki en sevdiğim şiiri. belki de Alman Pelikanlarını çağrıştırdığı içindir :)


Kalem: Twisbi Classic Turquoise F Nib
Mürekkep: Diamine Shimerring Seas
Defter: Fabriano Tracia 60 gsm/m2


Daha bir çok fikir var aklımda ama ne kadarını gerçekleştirebilirim bilmiyorum yeni bir yazıda görüşmek dileği ile hoşça kalın diyorum.
*lyrics: şarkı sözleri(ing.)

0 Yorum: